ABOUT ME

Welkom op mijn foodblogje, wat leuk dat je komt kijken!
Ik ben Kim. Ik ben geen professionele kok, maar elke dag maak ik met liefde gerechten klaar. Daarbij vind ik het altijd erg leuk om te experimenteren met verschillende ingrediënten en kruiden.
Na 4 jaar de opleiding Kunstzinnige Therapie gevolgd te hebben, ben ik gestopt om mij meer te gaan richten op iets wat ik écht leuk vind. Koken en gezond bezig zijn! Mijn droom is om ooit een eigen lunchroom te openen, met allerlei gezonde gerechten :) Die droom wil ik ooit graag waarmaken. 
In september ga ik beginnen met de opleiding Voeding & Diëtetiek. Ik heb er onwijs veel zin in om alles te leren over gezonde voeding. Deze handige informatie kan ik mooi weer delen met jullie!

Ik ben begonnen met deze blog, omdat ik het leuk vind mijn recepten te delen met anderen. Ik vind het belangrijk dat mensen gezond eten. Via deze blog wil ik laten zien dat gezond eten heel lekker en makkelijk kan zijn!

Op deze site zal ik alles delen wat met eten te maken heeft. Van eigen recepten tot interessante artikelen die over voedsel gaan.
Mijn recepten zijn niet moeilijk klaar te maken en bevatten geen vreemde ingrediënten. De meeste recepten zullen hierdoor niet heel duur zijn.
Ik zal er naar streven om elke week een nieuw recept te plaatsen op mijn blog. Ook zal ik elke dag met jullie delen via Instagram wat er op mijn eigen bordje lag, zodat mijn lezers/volgers eventueel inspiratie op kunnen doen!
Mijn voorkeur gaat vaak uit naar de gerechten helemaal zelf klaar maken, zonder pakje Knorr of ander “kant-en-klaar” pakje, maar zo af en toe heb ook ik eventjes geen zin om uitgebreid in de keuken te staan hoor! Ik probeer zo gevarieerd en gezond mogelijk te eten, maar soms heb ik ook gewoon trek in een lekkere vette hap! En dat mag! :)

Veel lees- en kijkplezier, eet smakelijk en hopelijk tot snel weer!

Oh, ik zal het heeeeel leuk vinden als je een berichtje achter laat! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten