
Healthy: omelet gevuld met groente
Ingrediënten, voor 1 persoon:
- 2 eieren
- Scheutje melk
- 2 tl cayennepeper
- 2 tl knoflookpoeder
- 1 tl witte peper
- Kleine rode chilipeper
- Zeezout
- 1 ui
- Handje champignons
- Handje spinazie
- Eventueel geraspte kaas
Klop de eieren met de melk en kruiden en een beetje zout in
een kom los. Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak hier ui en champignons
in. Voeg de spinazie toe en wacht tot het slinkt. Schep de groenten even op een
bord.
Verhit weer een beetje olie en voeg het eimengsel in de pan. Laat dit op
een laag vuurtje bakken. Laat de omelet niet aanbranden, probeer hem eventueel
zachtjes om te draaien. De omelet moet gaar zijn. Als het gaar is, leg dan de
gebakken groenten aan één kant van de omelet. Zet het vuur uit. Strooi er eventueel
nog wat kaas overheen. Vouw voorzichtig de andere helft van de omelet over de
groenten. Til het voorzichtig uit de pan en leg het op je bord. Eet smakelijk!
:)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten